En hop, de beelden van de VJ-show!

De VJ-show van Glitterende Eenhoorn was wel heel bijzonder afgelopen Wildgroei. Er werden live op het podium mensen  getekend, ecoline en andere ondefinieerbare vloeistoffen werden gemixt in een ovenschaal en er werd gespeeld met speelgoedkrabben, -dino’s, actiepoppetjes en veel meer. Dit alles op een overheadprojector. Eigenlijk moet je het gewoon zelf (terug)zien. En dat kan! Op de cargocollective-site van tekenaar Menah, in een filmpje op Facebook (mocht je de link niet kunnen openen: Wildgroei is zojuist getagd, dus check ‘m via FB!) en in onderstaand filmpje op YouTube:

Op de Cargocollective van Menah vind je o.a. deze tekening:

Helaas staan niet alle tekeningen online, maar die tekeningen hangen waarschijnlijk boven de bedden van blije bezoekers. Heb jij een tekening meegenomen? We zijn erg benieuwd naar de overige kunstwerken! Post ‘m op Facebook, Twitter, of waar dan ook, maar laat weten waar die staat en we plaatsen hem!

 

Origineel geplaatst op de site van Wildgroei, op 31 januari 2011.

Wildgroei is een studentenavond in Poppodium EKKO in Utrecht, die ik van februari 2010 tot en met juli 2013 mede-organiseerde. Ik schreef deze blogs. 

Geplaatst in Blog en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *