Wildgroei tipt: sample sale Puha 6 februari!

Heb je ontzettend veel zin om een nieuwe outfit aan te trekken nu je zo’n ontzettend hip kapsel van Kinki aangemeten hebt gekregen? Of heb je gewoon zin om te shoppen? Doe dat dan komende zondag, 6 februari, bij Puha! Puha is een kleine maar ontzettend toffe winkel in de Hardebollenstraat in Utrecht en verkoopt kleding en accessoires van jonge ontwerpers, voor dames en heren. Zondag is er een sample sale (van 13:00 tot 17:00), waarbij de ontwerpers de samples voor superlage prijzen verkopen! Aan wat voor producten je precies moet denken bij Puha? Beter check je dat zelf op hun Facebook, want om de Puha in woorden samen te vatten, is onmogelijk! Hier alvast enkele voorbeelden van wat ze zoal in huis hebben:

Foto’s niet meer beschikbaar

puha

Puha Hardebollenstraat 8, Utrecht
Puha
Puha op Facebook
Puha op Twitter

Origineel geplaatst op de site van Wildgroei, op 2 februari 2011.

Wildgroei is een studentenavond in Poppodium EKKO in Utrecht, die ik van februari 2010 tot en met juli 2013 mede-organiseerde. Ik schreef deze blogs. 

Geplaatst in Blog en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *