Dag lieve ……

De laatste keer dat we elkaar hebben gezien, was iets meer dan een maand geleden. Vóór die keer heb ik meer dan een half jaar op je moeten wachten. Hoewel ik je in die maanden niet heb gemist, was het ontzettend fijn om je weer bij me te hebben. Je maakt de wereld zoveel mooier!

Wat is het iedere keer weer heerlijk om samen met jou de eendjes in het park te bekijken, om te genieten van de omgeving en alles even te laten voor wat het is. Eenmaal thuis zette ik thee om op te warmen, maar je was al heel snel verdwenen en daarna heb ik nog maar heel weinig van je gezien. Je bent zonder afscheid te nemen vertrokken naar je volgende bestemming. Waar dat is, heb je me niet verteld. Ik heb wel een vermoeden: net als ik ben je dol op Scandinavië en waarschijnlijk ben je daar de rest van het jaar te vinden.

Misschien kom ik je wel tegen als ik over twee weken in Aarhus ben. Misschien ook niet. Wat je ook doet, ik wens je een fijne reis. Misschien tot snel, en anders kom je vast aan het einde van dit jaar weer terug, als ook voor jou Scandinavië te koud wordt.

Dag lieve sneeuw!

 

 

Geplaatst in Blog, Schrijven en getagd met , .

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *