Mijn bucket list

Mijn bucket list! Ik wil nog zoveel doen, dat ik het maar eens fatsoenlijk ga documenteren. Voor wie niet weet wat een bucket list is:  een bucket list is een lijst met dingen die je wilt doen voordat het te laat is. Oftwel: voordat je doodgaat. Daar komt de naam bucketlist waarschijnlijk ook vandaan. Eén van de theorieën is dat wanneer iemand werd opgehangen, de emmer onder zijn voeten werd weggeschopt. De term Bucketlist komt dan weer uit de film The Bucket List: een Amerikaans drama over twee mannen die terminaal ziek zijn en die voordat ze doodgaan nog vanalles willen doen.

Maargoed, mijn bucket list dus! Hij is nog lang niet compleet. Tot nu toe kom ik op zeven punten, ik ben heel benieuwd op hoeveel punten ik uiteindelijk uit ga komen als ik al mijn ‘dat wil ik nog eens doen’s hier heb staan..!

  1. De middernachtzon zien in Noorwegen
  2. Een zomer in een Volkswagenbusje wonen. Met een hond.
  3. Een sledetocht maken met Poolhonden
  4. Het Noorderlicht zien in Noorwegen
  5. Een rondreis maken in Amerika
  6. Een rondreis maken in Canada
  7. Een boek schrijven
  8. Een rondreis op IJsland maken en in een geiser badderen

Of, zoals ik in 2009 al schreef:

“I want a Volkswagen van
with butterfly paintings
Make it my home
and travel to Spain
To Norway and all over Europe
then make it a plane and fly to LA”

Noorwegen 2008 © JanineSchrijft

 

Wat er op mijn bucketlist stond, maar ik al heb gedaan:

– Darren Hayes ontmoeten. Check! => 01-01-2010, Londen en 01-01-2012, Manchester

– Een rondreis maken door Scandinavië. Check! => september 2008, via Denemarken naar Zweden en Noorwegen en weer terug. Zie foto’s op mijn oude Flickr!

– Michael Jackson live zien. Check! => 7 of 8 juni 1997, History Tour, Amsterdam Arena

 

Wat zou ik volgens jou nog aan mijn bucket list toe moeten voegen?

 

 

Geplaatst in Blog, Lifestyle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *