One of those mornings

[:nl]Al een hele tijd had ik een tekening in mijn hoofd die ik wilde maken. De eerste pogingen mislukten echter faliekant. Vandaag heb ik hem eindelijk echt gemaakt. Dan maar niet precies zoals ik hem in mijn hoofd heb ;-)

De titel is ‘One of those mornings’, ter ere van alle ochtenden dat je met het verkeerde been uit bed stapt en je niks wilt, maar toch moet.

One-of-those-mornings600

(Dit heb ik gemaakt met pen en papier en Seashore, een light versie van Photoshop, voor iOs. En gratis, want open source!)

 [:en]Al een hele tijd had ik een tekening in mijn hoofd die ik wilde maken. De eerste pogingen mislukten echter faliekant, maar vandaag heb ik hem eindelijk echt gemaakt. Dan maar niet precies zoals ik hem in mijn hoofd heb, maar een stuk amateuristischer ;-)

De titel is ‘One of those mornings’, ter ere van alle ochtenden dat je met het verkeerde been uit bed stapt, je niks wilt, maar toch moet.

One-of-those-mornings600

Hij ziet er niet uit, maar ik hoop dat het idee toch overkomt!

Dit heb ik gemaakt met pen en papier en Seashore, een light versie van Photoshop, voor iOs. En gratis, want open source!

Maar eigenlijk wil ik een programma als illustrator gaan gebruiken. Is daar ook een open source variant van? Of misschien een totaal ander programma?

Tips zijn welkom![:]

Geplaatst in Blog, Lifestyle en getagd met .

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *