Minimaliseren in projecten

Ik vind heel veel dingen leuk en ben daarom met veel te veel leuke dingen bezig. Ik heb daarom nu besloten om los van mijn (ook leuke!) freelanceklussen heel bewust te kiezen voor één project, waar ik 100% voor wil gaan. Daarom ben ik ook stilletjes gestopt met #vrijdagfoto en met iedere dag bloggen op deze site.

Welk project?

Momenteel heb ik twee freelance klussen en mijn eigen website Nordic Vibes. Bekijk hem vooral als je hem nog niet kent! Om Nordic Vibes van meer unieke content te voorzien, ben ik van plan om met een campertje een jaar door Scandinavië te reizen en daar mooie dingen te verzamelen: nieuwe bands, designers, films, etc. Vandaar de hashtag #planwiththevan. Met desk research kom ik een eind, maar daar ter plekke zijn, levert veel meer mooie content, contacten en gesprekken op. In februari heb ik dit gedurende een paar dagen ervaren in Aarhus (DK), en nu ben ik eindelijk stappen aan het zetten om mijn plan werkelijkheid te maken. Het vergt nogal wat voorbereiding, vooral omdat ik er genoeg funding voor nodig heb.

Mooie bus..!!

Mooie bus..!!

Focus

Door alleen aan dit plan te werken en aan niets anders, kan ik er ook de aandacht aan geven die het verdient, en is mijn aandacht niet meer verdeeld over verschillende projecten die allemaal aandacht vragen. Net als vele spullen in huis zorgt ook een teveel aan projecten voor chaos in mijn hoofd. Door de voor mij minder belangrijke projecten te stoppen, heb ik ruimte om me te focussen.

Lees hier meer over mijn Nordic Vibes plan en hier meer over de (nu nog prille) voorbereidingen.

#vrijdagfoto

Vrijdagfoto was een erg leuk project om te starten en aan te werken, maar het past niet in mijn #planwiththevan. Bedankt iedereen voor de ingezonden thema’s en Meiryems, Klaas en Mike voor de ingezonden foto’s! Wie wil oefenen met foto’s maken: sluit je vooral aan bij bijvoorbeeld #fmsphotoaday op Instagram!

Op zoek naar thema’s? Deze heb ik ingezonden gekregen als suggestie, maar nog niet behandeld:
– muziek
– reizen- beweging
– verdriet
– beeld-in-beeld
– dans

Geplaatst in Blog, Lifestyle en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *