Wilt u dat er meer bezoekers op uw site komen via Google? Goede SEO-teksten helpen u daarbij. Anno 2019 zijn dit teksten die met passie geschreven zijn en vooral heel veel waarde bieden aan uw bezoeker. SEO-trucjes werken niet meer. Maar hoe weet u nu op welke informatie uw bezoeker zit te wachten? En welke zoekwoorden ze gebruiken om die informatie te vinden?

Zoekwoordenonderzoek

Ik onderzoek voor u op welke zoekwoorden uw doelgroep het meeste zoekt en of er nog andere interessante zoekwoorden zijn op basis waarvan ik een tekst kan schrijven. Uiteraard in overleg, want u kent uw markt tenslotte het beste!

Vervolgens schrijf ik SEO-teksten op basis van deze zoekwoorden. Een hoge kwaliteit teksten uiteraard, die informeren of inspireren: het is maar net wat uw doel met de tekst is. 

SEO-cursus

Waarom zou u voor mij kiezen als u SEO-teksten wilt laten schrijven? Ik heb een achtergrond in de journalistiek en jarenlange ervaring als freelance tekstschrijver. Ik krijg regelmatig het compliment dat mijn artikelen ‘lekker weglezen’. En dat is waar ook Google steeds meer om vraagt.

Verder volgde ik in 2014 de online SEO-cursus Schrijfvrij, waarin ik onder andere leerde om zoekwoordenonderzoek te doen en zoekwoorden te verwerken. Eind 2018 doe ik een opfriscursus, dus dan ben ik weer volledig up to date!

Meer weten?

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen op het gebied van SEO-teksten, of meteen goede teksten aanvragen? Neem contact met me op!