Glitterende Eenhoorn & surrealisme in de duinen

Onze resident VJ Glitterende Eenhoorn is de afgelopen drie weken op Terschelling geweest om in het kader van het Oerol-festival mee te werken aan Zandlumen: een surrealistisch video-landschap in de duinen. Vanaf Terschelling meldde Eenhoorn het volgende: “Met 14 beamers beamen we op de duinen, wat een onwereldse ervaring ten gevolg heeft. Dit is een video-installatie van Van Buul en Vriens. Julian van Buul werkt ook als vrijwilliger bij Ekko en stond al eerder met mij op het wildgroeipodium mensen over te tekenen. Door deze samenwerking op Wildgroei zit ik ook nu hier. Ik heb de afgelopen weken veel wolken, zand, zee, maar voornamelijk schuim gefilmd. De manier waarop schuim aanspoelt, opdroogt, over de golven deint en op en van het strand stroomt. Deze schuimbeelden zullen aankomende Wildgroei een extra zomers tintje geven”.

Neem die zomer maar mee, Sander!

Klik: Zandlumen
PS: de oplettende kijker herkent op de foto de top van het duin en het helmgras

 

Origineel geplaatst op de site van Wildgroei, op 2 februari 2011.

Wildgroei is een studentenavond in Poppodium EKKO in Utrecht, die ik van februari 2010 tot en met juli 2013 mede-organiseerde. Ik schreef deze blogs. 

Geplaatst in Blog en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *