Weggooien, ook ik kan het

Na het lezen van het artikel ‘Weggooien, iedereen kan het’ in FLOW #7, besloot ik mijn opruimplannen om te zetten in actie. Mijn kamer is te klein voor alle spullen die ik heb en ik werd erg onrustig van mijn rommelige kledingkast, terwijl ik de helft van de inhoud toch nooit meer droeg.
Het resultaat? Een opgeruimde kledingkast, een opgeruimde room divider (oké, in mijn kamertje is het gewoon een boekenkast), en nog een opgeruimde boekenkast.
Heerlijk! Het ziet er rustiger uit, ik weet weer waar alles staat en overbodige knipsels liggen in de papierbak. Ideaal.. behalve dan dat er vóór mijn room divider (het blijft tenslotte een mooier woord) nu 3 stapels met te verkopen spullen staan. Kleding, cd’s, boeken, DVD’s, een spel, etc.. Dat zorgt weer voor onrust in mijn kamer en daarmee in mijn hoofd. Mijn to-do lijstje in Remember The Milk (tip!) is weer aangevuld en de koebel van de app klinkt al een week lang iedere ochtend, vergezeld van de mededeling ‘privé: spullen te koop zetten’. Het is zo’n vervelende klus dat ik er niet aantoe kom. Laat mij maar lekker bloggen..

PS: heb je interesse in bijvoorbeeld een stoere meidenbroek van Overseaz, een boek van Heleen van Royen of een studieboek Personeelsmanagement? Help me ervanaf! Mijn advertenties staan op Marktplaats en op Bol.com!;-)

Geplaatst in Blog, Lifestyle en getagd met , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *