Soundtrack week 23: “Standing in the sun with a popsicle, everything is possible”

Een maand geleden kreeg ik te horen dat ik mijn werk per vandaag kwijt zou zijn. En dat ben ik ook. Hoewel ik het erg jammer vind dat ik mijn leuke collega’s niet meer zie en ik niet meer maandelijks salaris gestort krijg, zal ik het werk dat ik deed niet missen.

Het was een ideale baan na een stressvolle stufi-loze studie gecombineerd met een fysiek veeleisende bijbaan als postbode: even op adem te komen en niet teveel nadenken.

Na elf maanden is het ook genoeg geweest. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en hoop me vanaf nu volledig te kunnen storten op webredactie. Niet alleen van mijn eigen projecten Nordic Vibes en Wildgroei, maar ook op freelance basis. Mijn eerste klus kreeg ik in februari dit jaar van Lifehacking.nl, waar ik vier keer in een week een blogpost voor schrijf.

Dit freelance werk wil ik verder uitbreiden, met als doel om te werken waar en wanneer ik maar wil. Op dit moment ben ik enkel aan deadlines gebonden, niet aan tijd of plaats. En dat bevalt ontzettend goed. Nu al! Alles is mogelijk..

Vandaar ook de soundtrack van deze week:
Soul Asylum – Without A Trace

vanwege de zin: “Standing in the sun with a popsicle, everything is possible

In juli komt trouwens hun nieuwe cd uit!

En voor de leuk, een filmpje van een popsicle in the sun.

Geplaatst in Blog, Reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *