Afscheid van een knuffel, een t-shirt en een bierviltje

Je komt nog eens wat tegen als je je oude kamer opruimt. Knuffels, spellen, t-shirts, boeken, cd’s, etc. Afgelopen weekend mestte ik mijn oude kamer uit en deed ik vijf vuilniszakken weg. Twee in de vuilnisbak en drie naar het goede doel. Van slechts drie dingen wilde ik graag een foto maken alvorens er afscheid van te nemen: een knuffel, een t-shirt en een bierviltje.

Een knuffel

En niet zomaar een knuffel, nee: Sprinky. Het beste vriendje van Hippo, mijn blauwe nijlpaard. Zijn naam dankte hij aan het feit dat hij ontzettend hoog kon springen (a.k.a. in de lucht gegooid kon worden). Samen met Hippo beleefde hij grootse avonturen op zee (a.k.a. op het dekbedovertrek). Afgelopen zondag vond ik hem in een la waar een kolonie beestjes had huisgehouden (juk!) en hij was niet meer de Sprinky die hij ooit is geweest. Na een korte fotoshoot ligt hij nu waarschijnlijk ergens op de vuilnisbelt.. *snif*

Sprinky

Dag lieve Sprinky…

Een T-shirt

Samen met mijn moeder deed ik altijd mee aan de Drentse Fietsvierdaagse: vier dagen achter elkaar veertig kilometer fietsen. De dag die naar Westerbork ging was altijd de leukste, want in dat dorp kon je op de markt enveloppen trekken en andere spellen doen waarmee je iets kon winnen. Een keer ging er een gebreide wc-rolhouder mee naar huis. Wiehoe! Ook was er van alles te koop. Zoals dit T-shirt. Dit werd meteen mijn favoriet, want ik was ontzettend dol op dieren. Maat 140 pas ik al lang niet meer, dus ik hoop dat ik hiermee een ander kind blij maak!

T-shirt-SpetterSpatGeefMijMaarHetWad

“Spetter spat, geef mij maar ’t wad”.

Een bierviltje

Acht (?) jaar geleden zat ik op een terrasje, waar ik geen oogcontact kreeg met de serveerster, maar wel met ene Jeffrey. Hij vatte mijn ongeduldige blikken in de richting van het café duidelijk anders op dan bedoeld..

JeffreysBierviltje

En nee, ik heb hem nooit gebeld.

Hiernaast zijn er stapels kleding, boeken en posters weggedaan. ‘Zonde om weg te gooien’, is voor mij nu ‘zonde om te bewaren’. Waarom, lees je hier. Van spullen die ik niet mis als ik ze niet tegenkom en waarvan ik het bestaan compleet was vergeten, is een foto genoeg. En daarna: weg ermee!

Geplaatst in Blog, Lifestyle en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *