De 5 Hemelse Dromen

Een reep die Paleo- én vegan-proof is!

Het aanbod van gezonde, biologische en veganistische producten wordt steeds groter. En dat is superfijn voor iemand die schommelt tussen paleonist en veganist. De RawBite is nog steeds favoriet, net als de LoveChock. Een beetje afwisseling kan echter geen kwaad. Ik was dan ook erg blij toen ik bij de EkoPlaza de ‘Hemelse Dromen’-repen van Aardse Dromen zag.

Van zowel Hemelse Dromen als Aardse Dromen had ik nog nooit gehoord. De veganist in mij hoopte dat er geen dierlijke producten in waren verwerkt, de Paleonist in mij hoopte dat hij granenvrij was. Beide wensen kwamen uit: in alle vijf repen zitten echter alleen noten en vruchten. Van biologische oorsprong! En een leuke verrassing: het is nog raw-food ook!

5 verschillende Hemelse Dromen

Het kiezen uit de vijf repen was lastig. Ik besloot de Ruya en de Mottek te laten liggen, omdat cashewnoten discutabel zijn bij het Paleo-‘dieet’. De Chai werd het ook niet, omdat ik chai-thee heel erg vies vind. Blijft over: Celeste en Sapana. Het werd de Celeste, want: Paranoten! En vanille!

As we speak ben ik de Celeste aan het eten. En hij is absoluut goedgekeurd. Iets te zoet naar mijn smaak, maar met zoveel fruit (Festini kan er nog iets van leren!) is dit niet verwonderlijk.

Hemelse Dromen – Celeste als bus-ontbijt

De reep is best zwaar, 110 gram, en daarmee ook een ontzettende vuller. Een van deze repen gaat mee als bus-ontbijt als ik volgende week overnacht in de bus naar Denemarken.

De ingrediënten van de Celeste-reep:
dadels*, abrikozen*, rozijnen*, paranoten 16%, witte amandelen 13%, vijgen*, lucuma* en vanille bourbon*.
*= van biologische teelt.

De ingrediënten van de andere repen vind je op aardsedroom.nl. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de speculaas op basis van noten.

De verkooppunten (inclusief webwinkels!) vind je hier.

Geplaatst in Blog, ML en getagd met , .

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *