Blog 1.0 Janine tekent een knuffelbeer

Bloggen 1.0!
Mijn verslag van een kermisbezoek in 1996

Wat wil je later worden? Dit werd mij regelmatig gevraagd op de lagere school. Ik weet nog dat ik op de kleuterschool brandweercommandant wilde worden omdat ik een hekel had aan vuur, maar schrijver paste duidelijk beter bij mij. 

Blogger was nog een onbekend woord, maar eigenlijk ben ik dat altijd al geweest, te zien aan verschillende verhalen die ik schreef. Deze is wel mijn favoriet: een verslag van een kermisbezoek, compleet met illustraties!

Wat achtergrondinformatie: ik was 12, dol op geld, knuffels en de jaarlijkste TT-kermis in Assen. En op bloggen 1.0 dus. Lachen mag ;-)

Blog 1.0: Janine op de kermis

Blog 1.0 Janine tekent een knuffelbeer

 

Geplaatst in Blog, Schrijven.

4 reacties

  1. Heel herkenbare schrijfstijl! Zo heb ik ook een paar dagboeken vol :)
    (Ik heb als kind nooit bedacht te willen gaan schrijven (wel om brandweerman te willen worden), maar hield wel vrij trouw een dagboek bij.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *