Let me work for a day

Op reis ben ik op zoek naar kantoren waar ik een dag of enkele dagen aan kan schuiven me mijn laptop. Al reizend werken aan mijn schrijfklussen en mijn blog is erg leuk, maar regelmatig is het heel fijn om aan te sluiten bij een kantoor. Dat vanwege de werksfeer die er heerst. Mensen zijn hard aan het werk, wat een stuk motiverender is dan alleen werken in een café. Bovenal is het vooral leuk en interessant om nieuwe mensen te ontmoeten en de kantoorgewoonten in andere landen te ervaren! Verder is vooral een goede bureaustoel zeer welkom na veel werkdagen in café’s en vanaf de bank bij de mensen bij wie ik te gast ben. 

In Utrecht werkte ik veel via Seats2Meet vanuit Online Dialogue House, in Kristiansand in Noorwegen bracht ik een paar dagen door op het kantoor van Visit Sørlandet en in Aarhus werkte ik een paar dagen vanuit ARoS, museum voor moderne kunst. Op iedere plek hoorde ik dat het gewaardeerd wordt om input van buitenaf te krijgen, al is het maar om het kantoor te delen met een nieuw persoon, die haar ervaringen en gedachten deelt.

Wat heb ik nodig?

Op kantoor heb ik niets anders nodig dan een bureau en een stoel (een standing desk is ook zeer welkom!), WiFi, een stopcontact en water. Koffie en thee is een mooie extra.

Wat zoek ik?

Ik kom graag in contact met organisaties in Scandinavië die ervoor openstaan om mij een of meerdere dagen een bureau te bieden. Mijn voorkeur gaat in verband met mijn blog Nordic Vibes en andere schrijfklussen uit naar een organisatie in kunst, cultuur, lifestyle, online marketing en digitale startups. Uiteraard sta ik ook open voor bureaus bij andere organisaties, hoe verscheidener, hoe beter!

Heb jij cconnecties met organsiaties in Scandinavië (Denemarken, Noorwegen, Zweden, Ijsland, Finland) die hiervoor open zouden kunnen staan? Dan hoor ik het graag van je! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *