Mission: Limitless

[:nl]Mission: Limitless is een project dat ik ben gestart op 1 juni 2015. Na een dag of twee ontzettend helder te zijn geweest op mentaal vlak, nadat ik startte met het paleo-dieet, heb ik de bijbehorende focus en energie niet weer ervaren. Ik wil het terug! Ik ga dan ook actief op zoek naar deze focus.

De naam Mission: Limitless verwijst naar de film Limitless, waarin een schrijver geen woord op papier krijgt. Hij verslonst en ziet er net zo belabberd uit als zijn verwaarloosde woning. Totdat hij een pil in zijn bezit krijgt, waarmee zijn gedachten ineens geordend zijn en hij ontzettend helder na kan denken. Hij is ineens een wiskundig genie, verdient miljarden op de beurs en heeft een schijnbaar onuitputtelijke bron van energie. De focus en energie die hij in de film heeft, heb ik dus ook ervaren. En ik wil het terug! Zonder een één of ander pep-pilletje te slikken, maar ‘gewoon’ door mijn leven te optimaliseren op het gebied van voeding, beweging, slaap, etc.

Op Mission: Limitless beschrijf ik mijn reis naar deze state of mind, die ik echt weer wil behalen. Niet meer afgeleid zijn tijdens gesprekken, tijdens werk. Oftewel: geen brainfog meer, en daarnaast een overload aan energie hebben. En wie weet, word ik ook wel een wiskundig genie!

Website Mission Limitless
Mission: Limitless op Facebook

Mission-Limitless-Unsplash[:]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *