SEO-tekstschrijver

Bent u op zoek naar teksten waarmee u gevonden wordt door Google en waarmee u tegelijkertijd uw informatie duidelijk overbrengt aan de bezoeker van uw site? 

Dan bent u op zoek naar een SEO-tekstschrijver. Als SEO-tekstschrijver kan ik u teksten aanleveren die duidelijkheid en helderheid bieden aan de lezer, terwijl ze tegelijkertijd optimaal leesbaar zijn voor Google.

Waarom SEO-teksten?

Goede SEO-teksten zorgen ervoor dat u meer potentiele klanten bereikt! Hoe? Goed geschreven SEO-teksten bezorgen u een hogere positie in Google. En hoe hoger uw positie in Google, hoe meer mensen doorklikken naar uw website. Deze potentiële klanten bepalen in één oogopslag of de site hen aanspreekt. Daarom is het belangrijk dat ze een goed leesbare tekst voor ogen krijgen.

SEO-tekstschrijver JanineSchrijft: Google logo

Ervaring als SEO-tekstschrijver

Ik heb ruim tien jaar ervaring met het schrijven van (web)artikelen en in december 2012 startte ik met het schrijven van SEO-teksten. Het was voor mij een nieuwe uitdaging om één tekst voor zowel echte mensen als voor Google te schrijven. Begin 2014 ben ik mij verder gaan verdiepen in SEO. Tekstschrijver André Gussekloo bracht in mei 2014 een cursus SEO tekstschrijven uit, waarvan ik het onderdeel dat het schrijven van SEO-teksten behandelt inmiddels succesvol heb afgerond.

Keywords-onderzoek

Heeft u geen idee op welke zoektermen u gevonden kunt of wilt worden? Ik kan u helpen door keyword-onderzoek te doen en u te adviseren over de te gebruiken zoektermen. Hoe doe ik dit? Ik onderzoek op welke zoektermen vaak wordt gezocht, bij welke zoektermen u te maken heeft met veel of weinig concurrentie en ik kies de keywords die de beste combinatie hebben van veel zoekopdrachten en weinig concurrentie.

Schrijfervaring

Met ruime ervaring als freelance blogger en met een Bachelor Journalistiek op zak, neem ik onder andere verschillende kwaliteiten mee:

  • – SEO tekstschrijven;
  • – Gevoel voor lekker leesbare teksten;
  • – Juiste spelling en zinsbouw;
  • – Juiste opbouw van een artikel;
  • – Het doen van research;
  • – Inschatten welke informatie van waarde is.

Wilt u weten of ik u kan helpen? Neem contact met me op!

 Aanbevelingen

Recommendation Janine Sterenborg door Martijn Rijntjes LinkedIn

Recommendation Janine Sterenborg LinkedIn